MODNY GADŻET: Kuchnia wyrafinowana. Unold Sous Vide Stick 58915
Pozwala w domowej kuchni stosować metodę gotowania do niedawna zarezerwowaną tylko dla profesjonalnych szefów kuchni. Sous vide to powolne gotowanie zapakowanej próżniowo żywności w temperaturze kilkudziesięciu stopni. Metoda ta pozwala zachować większość witamin i wartości odżywczych produktów, a przygotowane w ten sposób mięsa i ryby są niezwykle delikatne i soczyste. „Unold Sous Vide Stick 58915” podgrzewa wodę do żądanej temperatury w zakresie 0–95°C i utrzymuje ją do czasu zakończenia gotowania. Nowatorski design urządzenia zapewnia wygodę i łatwość obsługi. Uniwersalny klips pozwala łatwo zamocować je niemal w każdym naczyniu żaroodpornym. Potrawy jak z najlepszych restauracji można przygotować we własnej kuchni. www.unoldagd.pl
Kuchnia wyrafinowana. Unold Sous Vide Stick 58915